Istoria noastră

După șapte ani de experiență în vânzarea produselor de frumusețe, cu compania noastră The Revolution Company am decis să extindem ofertele și beneficiile. Dorim să facilităm iubitorilor de cosmetică accesul la produse de la mărci cosmetice care sunt mai puțin accesibile și să cream întregul proces de cumpărare să fie pur și simplu o distracție.

Așa am creat noul
magazin online XO BEAUTY.

Istoria noastră
Istoria noastră

Acesta prezintă o gamă largă de produse de frumusețe, pentru a găsi calea potrivită de-a exprima sinele. Indiferent de vârstă, sex, temperament, curaj sau aspect. Suntem aici pentru fiecare dintre voi. Chiar și pentru tine. Cu scopul principal: să ajutăm să te simți bine. Respectăm natura. De aceea, folosim carton prelucrat, îl producem din cutii în care vin mărfurile de la furnizori. Tema considerației și responsabilitatea la XO BEAUTY se reflectă și în selecția mărcilor, ale căror produse poți comanda la noi. Toate sunt cruelty free. Aceasta înseamnă că produsele nu sunt testate pe animale.

Ce face magazinul electronic XO BEAUTY cu adevărat excepțional? Program special de cadouri XO BEAUTY Stars. Te va bucura pentru fiecare achiziție cu un cadou la alegere. Poți uita de colectare dificilă a punctelor de fidelitate, află mai multe despre XO BEAUTY Stars. Acum oferim bucurie în 4 țări - Republica Cehă, Slovacia, România și Ucraina. Pe lângă serviciile de bază, este disponibil pentru fiecare dintre aceste țări suportul pentru clienți cu un vorbitor nativ.

Dar descriere nu se termină aici. Încă lucrăm asupra extinderii portofoliului nostru de mărci și completăm magazinul nostru electronic cu alte produse care te vor ajuta să te simți bine. De aceea la noi vei găsi, de asemenea, lumânări parfumate. Aromaterapie ajută la relaxare, încălzește în zile reci și pur și simplu aparține produselor cosmetice. Te așteptăm cu nerăbdare, extinde-ți gama de produse existente și distrează-te cu XO BEAUTY.

We are XO.
LOOK GOOD. FEEL GOOD.

Instagram #xobeauty

Urmărește-ne pe Instagram și nu ratează nicio știre, eveniment sau oferte exclusive.

@xobeauty_ro